Μπουχαλάκης: «Θα μας βοηθήσει η νίκη και ενόψει Παναθηναϊκού»

Ο Κρητικός χαφ μίλησε για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ και τη σημασία του, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του.

Μπουχαλάκης: «Θα μας βοηθήσει η νίκη και ενόψει Παναθηναϊκού»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ. Για τον Κρητικό χαφ η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι καθοριστική ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού μία νίκη θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία της ομάδα. Ο «Μπούχα» μίλησε ακόμα και για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τονίζοντας πως όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου…

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε αύριο για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων;

Πολύ σημαντικό για εμένα είναι να μπούμε όπως τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, με το ίδιο πάθος και δύναμη. Δείξαμε εξ αρχής ότι θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο. Η Ντουντελάνζ έχει μία καλή ομάδα και δεν έχει να χάσει τίποτα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στη διοργάνωση. Από εμάς θα εξαρτηθεί το πόσο σοβαροί θα είμαστε και τι θα μας πει ο προπονητής μας.

Πώς έχει λειτουργήσει στην ψυχολογία σας η νίκη στον Άρη και με δεδομένο ότι έχετε μπροστά σας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία μας και στην αυτοπεποίθηση. Αρχής γενομένης όμως από αύριο που είναι το σημαντικό ματς, αν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο με την Ντουντελάνζ και μετά να δουλέψουμε για το ντέρμπι της Κυριακής.

Πώς αισθάνεσαι που υπάρχει αυτός ο υγιής ανταγωνισμός στη θέση σου;

Από την αρχή ξέραμε ότι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, ο αριθμός των παικτών ήταν αρκετός. Ξέραμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε όλοι, οι στόχοι είναι υψηλοί και ο καθένας από την πλευρά του δείχνει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει μετά ο προπονητής την απόφαση για να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει.