Με Πασχαλάκη και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Βίντι (8/11) στο Europa League.

Με Πασχαλάκη και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία

O Πασχαλάκης αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, το Σάββατο στο Περιστέρι. Όμως γυμνάστηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μαουρίσιο ο οποίος απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό από τους αγώνες του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος είναι πλέον στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού κι αν δεν επιστρέψει στο ματς με τη Βίντι θα είναι σίγουρα παρών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίντι έμειναν οι Καρέλης, Κίτσιου και Μαλεζάς. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με 21 παίκτες για την Ουγγαρία. Αυτοί είναι Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο,Χατσερίδης , Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας , Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ,Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ .