Προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει Ντουντελάνζ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και η Ντουντελάνζ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Europa League.

Προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει Ντουντελάνζ

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται (22:00) τη Ντουντελάνζ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Για τους Πειραιώτες είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε το «διπλό» στο Λουξεμβούργο και τώρα θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανή. Από την πειραϊκή ΠΑΕ έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η προπόνηση του Ολυμπιακού, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά. Σε αντίθεση με ότι έχει συμβεί σε προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στο φαληρικό γήπεδο πριν το ματς με τη Ντουντελάνζ. Στα προηγούμενα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις προπονήσεις τους κανονικά στον Ρέντη.

Κατά τα άλλα στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του φαληρικού γηπέδου η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς. Για τις 20:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της Ντουντελάνζ, ενώ στις 21:00 θα προπονηθεί στο φαληρικό γήπεδο και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη την προπόνηση των φιλοξενούμενων.