Γυρίζει σελίδα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Η επόμενη μέρα είναι που απασχολεί πλέον τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει συλλέξει όλα τα απαραίτητα dvd τόσο για την Ντουντελάνζ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Γυρίζει σελίδα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Σα αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στο «τριφύλλι».

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (4/11) στην Αθήνα και από σήμερα ουσιαστικά ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχουν βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό των αγώνων που ακολουθούν με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό.

O Πορτογάλος τεχνικός έχει στην κατοχή του τα απαραίτητα dvdγια τους δύο προσεχείς αντιπάλους του Ολυμπιακού, ενώ ειδικά για το ντέρμπι με το «τριφύλλι» θα δώσει πολύ μεγάλη σημασία στα όσα έγιναν στο προ δύο ημερών 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ξανά πολύ μεγάλο βάρος στην πνευματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, όπως συνέβη και δύο μέρες πριν από τη «μάχη» του «Κλ. Βικελίδης».

Έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νοοτροπία που εμφανίστηκαν οι παίκτες του κόντρα στον Άρη και ευελπιστεί ότι την ίδια διάθεση και σοβαρότητα θα δείξουν και στα δύο ματς που ακολουθούν και πολύ περισσότερο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από σήμερα λοιπόν γύρισε σελίδα ο Μαρτίνς, ο οποίος θα κοιτάξει να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα στα ματς με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό.

Ακόμα και στον «άσο» ενδέχεται να προκύψει αλλαγή. Με τον Γιαννιώτη δηλαδή να παίζει κόντρα στους Λουξεμβούργιους και τον Σα στο ντέρμπι της Κυριακής (11/11).