Ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ είδε άλλο ματς

Ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ, Λαντρί Μπονφουά δήλωσε πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μπορούσε να λήξει 0-0!

Ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ είδε άλλο ματς

Ο 35χρονος Μπονφουά ο οποίος έκανε ντεμπούτο φέτος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, έκανε το άσπρο-μαύρο. Παρότι έσωσε τουλάχιστον 6 γκολ, ισχυρίστηκε ότι το ματς θα μπορούσε να τελειώσει δίχως σκόρ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο την ίδια στιγμή είμαι και εκνευρισμένος. Δεχτήκαμε γκολ τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αν και ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι, η αναμέτρηση θα μπορούσε να είχε λήξει 0-0. Δεν είναι ωραίο να χάνουμε, ακόμα και όταν είμαστε καλοί.»

Για την ευκαιρία που είχε να παίξει: «Είμαι ευχαριστημένος που τελικά πήρα την ευκαιρία μου. Ο προπονητής μου μου έλεγε να είμαι υπομονετικός μέχρι τη μέρα που θα έχω επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτή η μέρα ήταν η χθεσινή και μπορώ να πω πως… δεν ήμουν κακός.»

Για το ποια απόκρουσή του θεωρεί την καλύτερη: Η πιο δύσκολη νομίζω πως ήταν η πρώτη (σημ: η κεφαλιά του Γκερέρο στο 13′), καθώς ήταν και αυτή που με έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολη επειδή ο χρόνος αντίδρασης που είχα ήταν πολύ μικρός.»

Για τους άμεσους στόχους του: «Στο βάθος υπάρχει ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να μπορέσω να παίξω και στο παιχνίδι της Αθήνας».