Ρίτσαρντς: «Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό - Ευτυχισμένος που παίζω ξανά» (vid)

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μίλησε ο Ομάρ Ρίτσαρντς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα.

Ρίτσαρντς: «Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό - Ευτυχισμένος που παίζω ξανά» (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τη σεζόν 2021-22 όταν και έδωσε το τελευταίο του επίσημο ματς μίλησε ο Ομάρ Ρίτσαρντς στο Olympiacos TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα.

Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ευγνώμων στην ομάδα του Πειραιά για τον τρόπο που του έχει συμπεριφερθεί, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του: «Είναι φανταστικό. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρις ότου δεν το έχεις. Δεν καταλαβαίνεις το πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να στερηθείς. Είμαι ευτυχισμένος».

Για το γεγονός ότι βρέθηκε για καιρό εκτός: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το πιο δύσκολο ήταν οι 3 επεμβάσεις. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο ερχόταν ένα ακόμα. Ένα 2ο χειρουργείο. Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά. Ευτυχώς ήμουν πολύ δυνατός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ξανά».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα, βοήθησα και φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτό το σήμα».