Έκθετοι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Απ. Νικολαΐδης για τα δεκάδες καπνογόνα που πέρασαν οι Ισραηλινοί

Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, το γήπεδο της Λεωφόρου αποδείχθηκε «ξέφραγο αμπέλι».

Έκθετοι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Απ. Νικολαΐδης για τα δεκάδες καπνογόνα που πέρασαν οι Ισραηλινοί

Οι εικόνες με τους οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα να ανάβουν δεκάδες καπνογόνα στις εξέδρες του γηπέδου προκαλούν απορίες όσον αφορά τον έλεγχο κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, βλέποντας τον ένα πυρσό να ανάβει μετά τον άλλο, απορούσαν, θεωρώντας ότι μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, αλλά και δεδομένης της κατάστασης στη Μέση Ανατολή με τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Γάζα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα περνούσαν τους Ισραηλινούς από κόσκινο.

Την ίδια ώρα στο Καραϊσκάκη, στο μοναδικό ελληνικό γήπεδο που αποφάσισε να βάλει λουκέτο αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη η κυβέρνηση, εξονυχιστικοί ήταν οι έλεγχοι σε όσους είχαν δικαίωμα παρουσίας στο γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομία για να διασφαλίσει ότι δεν μπήκε κάποιος οπαδός έκανε ελέγχους ακόμα και στους εκπροσώπους του Τύπου. Ζητούσαν όχι μόνο τη διαπίστευση του αγώνα αλλά και δημοσιογραφική ταυτότητα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει κανείς στο γήπεδο δίχως να επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα εισόδου στους αστυνομικούς που είχαν επωμιστεί με το συγκεκριμένο κομμάτι.