Φαν΄τ Σιπ: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Τζον Φαν'τ Σιπ  εξήρε την εικόνα της ομάδας του εκτιμώντας ότι της άξιζε να περάσει και ότι οι παίκτες του πλούτισαν από εμπειρίες στη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ.

Φαν΄τ Σιπ: «Αξίζαμε την πρόκριση»

H... ανάνηψη του Άγιαξ επί των ημερών του Τζον Φαν'τ Σιπ συνεχίστηκε και στην Ευρώπη με τον πρώην εκλέκτορα της Εθνικής Ελλάδος να εκτιμά μετά τη νίκη του «Aίαντα» επί της ΑΕΚ με 3-1 πως η ομάδα του δίκαια προκρίθηκε.

«Ξέραμε ότι θα κάναμε κάποιες αλλαγές λόγω απουσιών. Όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά. Προηγηθήκαμε, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε. Παρ’ όλο που η ΑΕΚ είχε την μπάλα, εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Μας άξιζε και πήραμε την πρόκριση. Ο μέσος όρος ηλικίας μας ήταν 21 ή 22 χρόνια. Το να παίζουν αυτά τα παιδιά τέτοια ματς αποκτούν εμπειρίες και μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eρωτηθείς εξάλλου για το αν έχει κάποιο μήνυμα για τους γνώριμούς του Έλληνες φιλάθλους είπε: «Παρακολουθώ έστω και από απόσταση το ποδόσφαιρό σας. Η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου και αναπολώ αυτές τις ημέρες που πέρασα στη χώρα σας».