Λιβάι Γκαρσία: Να μάθουμε απ' ό,τι συνέβη και να κοιτάξουμε μπροστά...

Ο Λιβάι Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ ζήτησε ανασύνταξη και το πάθημα να γίνει... μάθημα.

Λιβάι Γκαρσία: Να μάθουμε απ' ό,τι συνέβη και να κοιτάξουμε μπροστά...

Στην κάμερα της Cosmote Tv μίλησε και ο Λιβάι Γκαρσία μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Άμστερνταμ, κόντρα στον Άγιαξ, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να λέει πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τη φετινή παρουσία της στην Ευρώπη, ενώ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συνεχίσουν δυνατοί για να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Έχω δυνατά συναισθήματα για να σκεφτώ τώρα. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν είναι έτσι. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να συνεχίσουμε. Το ταξίδι τελείωσε, πρέπει να φανούμε δυνατοί, να είμαστε αντάξιοι στη συνέχεια»

Εκτίμησε δε ότι οι «κιτρινόμαυροι» αδίκησαν τον εαυτό τους: «Σίγουρα... δεν θυμάμαι παιχνίδι που η ομάδα να μην έπαιξε καλά, δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω σε κάποια παιχνίδια, σήμερα έπαιξα και προσπάθησα για το καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε, να μάθουμε από αυτή την εμπειρία και να συνεχίσουμε».

Tέλος για την «επόμενη μέρα» είπε:

«Θα πρέπει να ανακάμψουμε, να ξεκουραστούμε γιατί τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».