Αλμέιδα: «Δεχθήκαμε πολλά κι εύκολα γκoλ» (vid)

Ο Mατίας Aλμέιδα λίγο μετά το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας της ΑΕΚ, στο Άμστερνταμ, κόντρα στον Άγιαξ στάθηκε στα λάθη, που έκανε η ομάδα του και στην ευκολία με την οποία δέχθηκε τρία γκολ ενώ έριξε το σύνθημα για στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αλμέιδα: «Δεχθήκαμε πολλά κι εύκολα γκoλ» (vid)

Στα πολλά λάθη τα οποία υπέπεσε η ομάδα του τόσο στο τερέν της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στον αγώνα με τον Άγιαξ, όσο και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αγώνων πριν φθάσει να παίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία στο Άμστερνταμ σταθηκε ο Ματίας Αλμέιδα λίγο μετά το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

«Η ανάλυση πρέπει να είναι πιο βαθιά αλλά η πρώτη ανάγνωση είναι ότι δεχθήκαμε πολλά, αλλά κι εύκολα γκολ. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, σ' όλα τα ματς, αλλά όταν υποπίπτεις σε τόσα πέναλτι και δέχεσαι τρία γκολ όπως σήμερα δεν μπορείς να έχει ουσιαστικά ελπίδες».

Πάντως δεν θέλησε να «δείξει»... φταίχτες παρά τον αποκλεισμό λέγοντας:

«Τα λάθη είναι ομαδικά, αλλά όταν κάνεις τέτοια και τόσα τα πληρώνεις. Εμπειρία έχουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Όσο για την «επόμενη μέρα» της ομάδας και το μήνυμα του είπε χαρακτηριστικά:

«Χάνουμε ένα όνειρο. Αυτό είναι το μήνυμα. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, μείναμε πιστοί σ' αυτόν. Eίδα τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Ωστόσο, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στις δύο εγχώριες διοργανώσεις που μας έχουν απομείνει...».