Μάνταλος: «Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ παραχώρησε για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος.

Μάνταλος: «Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Ότι δεν έχει στο μυαλό της την ισοπαλία δήλωσε για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος από τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ που θα κρίνει το μέλλον της «Ένωσης» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμπειρία που είχε από εδώ από το προηγούμενο ματς και αν το έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του: «Πάμε αρκετά χρόνια πίσω στο 2018. Δεν μιλήσαμε για αυτό το παιχνίδι. Κάθε παίκτης ξέρει τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είναι μια διαφορετική ομάδα και δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο».

Για το αν το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα μπορεί να είναι κάτι που να μην βοηθά: «Μπορείς να το πάρεις και σαν θετικό το ότι παίζεις για δύο αποτελέσματα, αλλά μπορεί να είναι και παγίδα στο μυαλό σου. Εχουμε προετοιμαστεί χωρίς να έχουμε αυτό στο κεφάλι μας. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι: «Για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με τέτοιο αντίπαλο θα πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλό έχουμε δείξει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τον κ. Αλμέιδα. Επιθετικότητα, αποφασιστικότητα, δυναμικότητα, να είμαστε καλοί με ή χωρίς την μπάλα. Είμαστε έτοιμοι, και όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».