AEK: Πιθανότατα χωρίς Αραούχο και Γιόνσον κόντρα στον Άγιαξ

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο και τον Γενς Γιόνσον.

AEK: Πιθανότατα χωρίς Αραούχο και Γιόνσον κόντρα στον Άγιαξ

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν ευρωπαϊκό «τελικό» την Πέμπτη (14/12) αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άγιαξ με στόχο να μην ηττηθεί, προκειμένου να συνεχίσει στον πλέι οφ γύρο του UEFA Conference League.

Όπως φαίνεται όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ χωρίς δύο βασικά τους «όπλα», τους Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν ούτε χθες (10/12) στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και έτσι πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον «Αίαντα».

Ο Ματίας Αλμέιδα θα ήθελε πολύ να έχει αμφότερους διαθέσιμους ως λύσεις από τον πάγκο, ωστόσο αν δεν είναι πλήρως έτοιμοι, δεν θα ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή. Όπως και να έχει, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στην σημερινή (11/12) προπόνηση. Την ίδια ώρα, δεδομένες είναι οι απουσίες του τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς και του τιμωρημένου Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει καταλήξει στο εάν ο Ορμπελίν Πινέδα θα παίξει δίπλα στον Σιμάνσκι ή στα αριστερά.