Δεν μπορούσε να το... χωνέψει ο Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος “άγγιξε” το γκολ τουλάχιστον τέσσερις φορές, είχε δύο δοκάρια, είχε σουτ που πέρασαν ξυστά από το δοκάρι και απέναντί του έναν τερματοφύλακα που έπιανε τις... κάλτσες του.

Δεν μπορούσε να το... χωνέψει ο Λάζαρος

Το σημαντικό νέο από το μέτωπο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι ότι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ανεβάζοντας την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Βέβαια, θα μπορούσε να την ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά αν ήταν πιο εύστοχος. Δεν μπορούσε να το... χωνέψει ο Λάζαρος το παιχνίδι που του επιφύλαξε η μοίρα στο Λουξεμβούργο.

Δύο δοκάρια, ένα σουτ από μακρινή απόσταση που πέρασε ξυστά από το δοκάρι, ένα σωρό προσπάθειες που κατέληξαν είτε πάνω στον τερματοφύλακα που έπιανε τις κάλτσες του, είτε έφευγαν ελάχιστα άουτ.

Ο Χριστοδουλόπουλος μετά το ματς έλεγε και ξαναέλεγε ότι «τι έπρεπε να κάνω για να σκοράρω», αλλά όλα αυτά χωρίς να χάσει το χαμόγελό του. Είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Τα γκολ θα ξαναέρθουν για τον διεθνή εξτρέμ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του με τα... πεπραγμένα του στο «Ζοσί Μπαρτέλ».