Όταν ο Βασίλης σκοράρει... (vids)

Τα ευρωπαϊκά γκολ του Βασίλη Τοροσίδη συνοδεύουν πάντα νίκες του Ολυμπιακού. Γιατί το χθεσινό ματς ήταν ορόσημο για τον Έλληνα άσο

Όταν ο Βασίλης σκοράρει... (vids)

To γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Τοροσίδης επί της Ντουντελάνζ στο «Ζοσί Μπαρτέλ» αποδείχτηκε καθοριστικό για τη νίκη, γιατί αυτό «ξεκλείδωσε» το δρόμο για το 35ο «διπλό» του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Ματς-ορόσημο για τον Έλληνα αμυντικό και πέρα από το γκολ που σημείωσε καθώς έφτασε τις 40 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς με την ερυθρόλευκη, «πιάνοντας» τους Γιαννακόπουλο και Ελευθερόπουλο στη σχετική λίστα. Ακόμα, με την απόδοσή του κέρδισε επάξια μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Europa League. Παράλληλα, διατήρησε μια απίστευτη παράδοση με τη φανέλα του Ολυμπιακού που ξεκινάει από το 2008.

Ο διεθνής άσος έχει σκοράρει 5 γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (Champions League, Europa League, UEFA Cup). Η τρομερή παράδοση που συνοδεύει τον Βασίλη είναι ότι όποτε σκοράρει σε ευρωπαϊκό ματς, οι Πειραιώτες παίρνουν και τη νίκη.

Δείτε όλα τα ευρωπαϊκά γκολ του Βασίλη Τοροσίδη με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανά διοργάνωση:

EUROPA LEAGUE:

Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός 0-2 (66')

Μονπελιέ - Ολυμπιακός 1-2 (73')

CHAMPIONS LEAGUE:

Ολυμπιακός - Άλκμααρ 1-0 (79')

UEFA CUP:

Ολυμπιακός - Χέρτα Βερολίνου 4-0 (86')

Ολυμπιακός - Νόρντζελαντ 5-0 (12')