Στα σχοινιά ο Γκατούζο και ο φόβος του Ολυμπιακού

Ο τεχνικός της Μίλαν είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ήττα από τη Μπέτις, ενώ οι Ιταλοί τρέμουν το ματς της 13ης Δεκεμβρίου.

Στα σχοινιά ο Γκατούζο και ο φόβος του Ολυμπιακού

Ήταν ζόρικα τα πράγματα στη Μίλαν μετά την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ, αλλά έγιναν ακόμα δυσκολότερα μετά το 1-2 από τη Μπέτις. Η ήττα από την ομάδα της Ανδαλουσίας προκάλεσε ισχυρούς κραδασμούς στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον ο Τζενάρο Γκατούζο είναι στα σχοινιά.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπέτις παραδέχτηκε πως έχει την ευθύνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. «Είναι σωστό να με αμφισβητούν, διότι είμαι στην τεχνική ηγεσία μίας μεγάλης ομάδας. Έχουμε κάνει λάθη, αλλά η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή. Είμαι πρώτος υπεύθυνος για όλο αυτό. Έχω μεγάλη ανησυχία και πίκρα και δεν μπορώ να δεχτώ μία τέτοια απόδοση», είπε ο Γκατούζο.

Την ίδια ώρα τα ιταλικά Μέσα παραδέχονται πως η Μίλαν βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι γείτονες στέκονται στο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο και επισημαίνουν ότι πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την ομάδα του Γκατούζο.

Στην Ιταλία τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει γερά στο κόλπο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης του ομίλου. «Το ταξίδι της 13ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα αποκτά αποφασιστική σημασία», γράφουν οι Ιταλοί που παραδέχονται με τη σειρά τους πως πολλά θα κριθούν στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης».