ΠΑΟΚ-Βίντι 0-2: Του έβαλε τρικλοποδιά

Με γκολ των Σάμπολτς Χούζστι και Στοπιρά η Βίντι σόκαρε 2-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα...

ΠΑΟΚ-Βίντι 0-2: Του έβαλε τρικλοποδιά

Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη του επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Πλέον καλείται να καλύψει τη σημερινή απώλεια στον επαναληπτικό αγώνα της Βουδαπέστης στις 8 Νοεμβρίου.

Η Βίντι εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ (το μεγαλύτερο μερίδιο του Κρέσπο) και κατάφερε να προηγηθεί στο 12' με τον Χούστι.

O ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στο σχήμα του δεν μπορούσε να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι αντί να φτάσει αυτός στο γκολ είδε τη Βίντι στο 45' να διπλασιάζει τα δικά της και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση με κεφαλιά του Στοπιρά.

Στην επανάληψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε στον αγώνα τον Ουάρντα αντί του Λημνιού και λίγο αργότερα τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με στόχο να ανοίξει την άμυνα της Βίντι που μάχονταν με όλα τα μέσα.

Όμως οι Ούγγροι ήταν απροσπέλαστοι στην άμυνα και κλείδωσαν το αποτέλεσμα που τους βάζει και αυτούς στη μάχη της πρόκρισης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας
ΠΑΟΚ-Βίντι 0-2
Σκόρερ: 12΄ Σάμπολτς Χούζστι, 45΄ Στοπιρά
Διαιτητής: Αρανόφσκι (Ουκρανία)
Κάρτες: Χάτζιτς, Κόβασιτς, Νεγκο, Φιόλα, Χότζιτς

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (52'Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός (46'Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Καρέλης (66'Μπίσεσβαρ).

ΒΙΝΤΙ: Κοβάστσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι (73'Κόβατς), Νέγκο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάς, Στσέποβιτς (65'Χότζιτς), Μιλάνοφ (78'Νικόλοφ).

Η βαθμολογία του ομίλου

(3 αγώνες)

Τσέλσι 9 (5-1)

ΠΑΟΚ 3 (4-4)

Βίντι 3 (2-3)

ΜΠΑΤΕ 3 (4-7)

Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Τσέλσι (19.55)

Βίντι - ΠΑΟΚ (19.55)

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Βίντι (19.55)

Τσέλσι - ΠΑΟΚ (22.00)

Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (19.55)

Βίντι - Τσέλσι (19.55)