Τοπμέλερ: Ο Ολυμπιακός περισσότερες ευκαιρίες από Μίλαν και Μπέτις

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ έβγαλε το καπέλο του στον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 0-2.

Τοπμέλερ: Ο Ολυμπιακός περισσότερες ευκαιρίες από Μίλαν και Μπέτις

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ντίνο Τοπμέλερ έκανε σύγκριση του Ολυμπιακού με τις Μπέτις και Μίλαν.

Γιατί παίξατε 3-5-2 και αφήσατε το 4-2-3-1;

Αναλύσαμε το στυλ του Ολυμπιακού και αποφασίσαμε να πάμε με το συγκεκριμένο σύστημα. Μετά τα 25 λεπτά του αγώνα που ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε μια χαρά.

Μπορείτε να συγκρίνετε τον Ολυμπιακό με την Μίλαν και την Μπέτις;

Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τους αντιπάλους. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό έπαιξε στο 100% και αν το πάμε συγκριτικά με την Μίλαν, μπορούμε να πούμε ότι ήταν πιο ισχυρός. Το πρώτο γκολ όμως το σημείωσε από κόρνερ μετά από 66 λεπτά, καθώς εκεί δεν ήταν η άμυνά μας τόσο καλή και την περιμέναμε να αντιδράσει λίγο καλύτερα.

Δεν δημιουργήσατε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς. Πού οφείλεται αυτό;

Όταν δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, δεν είσαι τόσο ευτυχισμένος. Όμως η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ δυνατή, είχε δύο κεντρικούς χαφ που ήταν πολύ καλοί σε φυσική κατάσταση και δυνάμεις.

Ο Στέλβιο γιατί αντικαταστάθηκε;

Έπρεπε να τον αλλάξω γιατί ήταν τραυματίας.

Σας βλέπουμε στενοχωρημένο.

Είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε π.χ. σήμερα. Είμαι λίγο στενοχωρημένος για το αποψινό ματς, γιατί δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ. Πάντως δεν θα πω ότι είμαι πολύ λυπημένος, γιατί παίρνουμε μαθήματα από τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ και ανεβαίνουμε επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει υψηλότερη τεχνική από Μπέτις και Μίλαν;

Η Μπέτις έχει υψηλή τεχνική, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε με περισσότερη πίεση από το ξεκίνημα και άξιζε να κερδίσει γιατί είναι πολύ καλή ομάδα.

Το σημερινό ματς ήταν το πιο δύσκολο για εσάς φέτος;

Πράγματι, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μας έως τώρα, επειδή ο Ολυμπιακός μάς δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Πραγματικά, ήταν πολύ πιεστικός και όπως είπα πριν άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός.