Το έκτο 0-0 σε πρώτο 45λεπτο για τον Ολυμπιακό

Αν και κυριάρχησαν οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Το έκτο 0-0 σε πρώτο 45λεπτο για τον Ολυμπιακό

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες έφτιαχναν και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς με τη Ντουντελάνζ αλλά και πάλι τους έλειψε το γκολ.

Στο μισό γήπεδο παίζει η ομάδα του Πειραιά, όμως, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα που Τούρκου ρέφερι. Χωρίς σκορ οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να έχει καλή εικόνα.

Αυτό, πάντως, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο. Στην Ευρώπη έχει συμβεί με τη Μπέρνλι εκτός και με τελικό σκορ 1-1 και στο 0-0 με τη Μπέτις.

Στην Ελλάδα έχει μείνει χωρίς σκορ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με τον Λεβαδειακό και νίκησε τελικά 1-0, στο ματς με τον Πανιώνιο που νίκησε με το ίδιο σκορ, στο ματς με τον ΠΑΟΚ που έχασε 1-0 και με την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με όλα τα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη.