Ολυμπιακός: Εν αναμονή εξελίξεων από Παρασκευή (1/12) - Σε δυσμενή θέση ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Πολύ πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις από την Παρασκευή (1/12) στον Ολυμπιακό μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ – Έχασε «κανονάκια» ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή εξελίξεων από Παρασκευή (1/12) - Σε δυσμενή θέση ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως το 5-0 από τη Φράιμπουργκ είναι η αφορμή για να γίνει μία μεγάλη κουβέντα τις επόμενες μέρες, ίσως και την Παρασκευή (1/12) σε διοικητικό επίπεδο, έτσι ώστε να δουν πώς θα πορευτούν μετά την εφιαλτική βραδιά στη Γερμανία.

Είναι λογικό τα περισσότερα βέλη να έχουν πέσει πάνω στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γιατί το 5-0 από τη Φράιμπουργκ έρχεται ως συνέχεια μίας κακής περιόδου του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε άλλωστε την απογοητευτική εικόνα στο πρώτο ημίχρονου του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το 2-4 από τον ΠΑΟΚ. Συν φυσικά τις όχι ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό μολονότι πήρε τις νίκες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται εξελίξεις. Ο Μαρτίνεθ είναι σε δύσκολη θέση και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Βρίσκεται πλέον σε μία κατάσταση που όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο που αργά ή γρήγορα θα μάθουμε τις αποφάσεις της διοίκησης. Είτε θα στηρίξει τον Μαρτίνεθ που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και έχασε πολλά «κανονάκια» μετά και την «πεντάρα» στη Γερμανία, είτε θα πορευτεί με άλλον προπονητή.

Ας επιστρέψει πρώτα η αποστολή από το Φράιμπουργκ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (1/12) και εν συνεχεία θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλει γενέσθαι.