Στράιχ: «Δεν είναι κακή ομάδα ο Ολυμπιακός, όλοι οι παράγοντες ήταν υπέρ μας»

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ μίλησε για το επιβλητικό 5-0 της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Στράιχ: «Δεν είναι κακή ομάδα ο Ολυμπιακός, όλοι οι παράγοντες ήταν υπέρ μας»

Ο Κρίστιαν Στράιχ στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-0 της Φράιμπουργκ επί του Ολυμπιακού, έκανε ειδική αναφορά στην εικόνα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Κάναμε μία πολύ καλή αρχή. Ο Γκρέγκοριτς πέτυχε δύο γρήγορα γκολ. Σκόραρε από στημένη φάση για το 2-0. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνη ομάδα και από τη στιγμή που έγινε το 4-0 είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Ήταν όμορφη βραδιά για όλους μας».

Για την τετράδα στην άμυνα: «Δεν ξέρω αν αυτή η καλή έκβαση αφορούσε πιο πολύ τον αντίπαλο ή την απόδοση της δικής μας ομάδας. Είδαμε ότι ήμασταν ευέλικτοι στην τετράδα στην άμυνα. Είναι σημαντικό να παίζει ένας αριστεροπόδαρος στη θέση του και όχι να παίζει με αντίθετο πόδι στην άλλη πλευρά».

Για το 5-0 που δεν είναι ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα: «Κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι κάτι σημαντικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους παίκτες. Σε δύο μέρες έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Μάιντς που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η απόδοση μας ήταν πολύ καλή, αλλά δεν μπορώ να το γλεντήσω για πολύ γιατί η Μπουντεσλίγκα είναι το παν για εμάς».

Για τον Γκρέγκοριτς: «Ο Γκρέγκοριτς ήταν πολύ καλός. Είχε απογοητευτικές φάσεις στο παιχνίδι με τη Ντάρμσταντ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν τραυματισμοί, πέρασαν δυσκολίες οι επιθετικοί, αλλά κράτησαν την πεποίθηση τους».

Για το αν περίμενε τον Ολυμπιακό σε ένα τόσο άσχημο βράδυ: «Όλοι οι παράγοντες ήταν υπέρ μας σήμερα. Δεν είναι καθόλου κακή ομάδα ο Ολυμπιακός. Αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες στην άμυνα, αλλά σε αρκετές φάσεις ήταν επικίνδυνοι με την μπάλα. Στο πρώτο ματς το 3-2 εύκολα θα μπορούσε να έχει γίνει ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα ως ομάδα εάν παίζαμε ξανά σε τρεις μέρες μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό».

Για το τι είπε στον Φορτούνη: «Γνώριζα τον Φορτούνη από την Καϊζερσλάουτερν και τότε υπήρχαν διαπραγματεύσεις για να έρθει στη Φράιμπουργκ, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν. Του μίλησα για τον εαυτό του και την απόδοση του και του ζήτησα τη φανέλα του και ελπίζω να μου τη δώσει. Είναι πολύ καλός παίκτης. Σήμερα είχε δυσκολίες, αλλά γενικά είναι πολύ καλός παίκτης».