Οι δύο αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τι φοβάται περισσότερο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Οι δύο αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Δεν είναι απλή υπόθεση η επίσκεψη σε γερμανικό γήπεδο και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν πολύ καλά. Έχουν περάσει άλλωστε αρκετά χρόνια από το μοναδικό διπλό που έκανε η ομάδα στη Γερμανία αν και πέρσι το έχασε στις καθυστερήσεις στο ίδιο γήπεδο που θα δοκιμαστεί την Πέμπτη (30/11) το βράδυ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει ότι οι γηπεδούχοι θα ασκήσουν μεγάλη πίεση από το πρώτο λεπτό προκειμένου να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του.

Γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και να πιέσουν στην πρώτη πάσα τους Γερμανούς. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» εκτός του ότι περιμένει ένα ματς υψηλής έντασης έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή στις στατικές φάσεις.

Ο ένας αντίπαλος είναι το καθαρά αγωνιστικό σκέλος και ο άλλος αντίπαλος που είναι εξίσου σημαντικός σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα ο Ισπανός κόουτς θεωρεί πως η χαμηλή θερμοκρασία είναι ικανή να επηρεάσει τους παίκτες που δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είναι κάτι που το φοβάται αρκετά ο κόουτς και γι’ αυτό άλλωστε και έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Φράιμπουργκ.