Αυτοί θα είναι οι «κατάσκοποι» στο Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός

Θα έχει αρκετούς “κατασκόπους” στο “Ζοσί Μπαρτέλ” με τους “ροσονέρι” να έχουν κλείσει θέση στα επίσημα του σταδίου εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα είναι όμως μόνο οι Ιταλοί.

Αυτοί θα είναι οι «κατάσκοποι» στο Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός

Όταν μιλάμε για παιχνίδι επιπέδου Europa League, η παρουσία ξένων “κατασκόπων” είναι κάτι που παραπάνω από δεδομένη. Για παράδειγμα στο “Ζοσί Μπαρτέλ” θα έχει κόσμο και κοσμάκη στα επίσημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος της Μίλαν έχει κλείσει θέση εδώ και πολύ καιρό. Ο πρωταρχικός του στόχος βεβαίως αφορά την “κατασκοπία” των Ντουντελάνζ και Ολυμπιακού, καθώς είναι οι δύο εκ των τριών αντίπαλοι στη φάση των ομίλων.

Οι “ροσονέρι” όμως έχουν ανοίξει “φάκελο” εδώ και ενάμισι μήνα για τον Μαντί Καμαρά, ενώ εδώ και έναν χρόνο παρακολουθούν στενά τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οπότε, δεν έρχονται στο Λουξεμβούργο μόνο για ένα απλό σκάουτινγκ των δύο ομάδων.

Οι Ιταλοί πάντως δεν θα είναι μόνοι τους. Θα υπάρξουν επίσης “κατάσκοποι” από την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει απεσταλμένος από την Φίτεσε και από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο μεν Ολλανδός “σκάουτ” θα έρθει αποκλειστικά για τον φορ της Ντουντελάνζ (τον Τουρπέλ) και ο Βέλγος για τον Σινανί, αν και ο τελευταίος είναι αμφίβολος αν θα παίξει από την αρχή, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.