Στράιχ: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο»

Ο Κρίστιαν Στράιχ τόνισε ότι το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο, όμως υποστήριξε πως αν η Φράιμπουργκ πιάσει τον δικό της ρυθμό, η ελληνική ομάδα δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει.

Στράιχ: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο»

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο Κρίστιαν Στράιχ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (30/11, 19.45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ δεν έκρυψε πως θεωρεί πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρόσθεσε ωστόσο πως αν η γερμανική ομάδα πιάσει τον δικό της ρυθμό, τότε οι Πειραιώτες δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αμυντικά καλά προσανατολισμένη στο γήπεδο και με καλούς ατομικά παίκτες. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γουέστ Χαμ και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ανυπομονούμε για το ματς αλλά θα είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε δείξει πώς είμαστε επικίνδυνοι στο Europa έως τώρα και ότι σκοράρουμε πολλά γκολ. Για αυτό είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα. Εμείς αύριο (Πέμπτη) θα είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι.

Θα πρέπει να δείξουμε τον δικό μας ρυθμό και να επιδιώξουμε να τον επιβάλλουμε. Να είναι ο ρυθμός της Φράιμπουργκ στο ματς. Και όχι ο Ολυμπιακός τότε δεν θα μπορεί να παίξει σε αυτόν τον ρυθμό».