Το «τείχος» που ετοιμάζει η Ντουντελάνζ στον Ολυμπιακό

Πώς περιμένει ο Μαρτίνς τους Λουξεμβούργιους. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι χαφ – σκυλιά και το δόγμα του Τοπμέλερ ότι “οι νίκες έρχονται από την άμυνα”.

Το «τείχος» που ετοιμάζει η Ντουντελάνζ στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει απόψε (19.55) να δει την ομάδα του να κάνει την αντεπίθεσή της μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Ντουντελάνζ από την άλλη ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, γιατί μετά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό από πλευράς αποτελεσμάτων, έχουν δώσει κατά κάποιο τρόπο ένα θάρρος στους Λουξεμβούργιους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμάει ότι θα δει μία Ντουντελάνζ που θα περιμένει το Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο. Ότι δεν θα πιέσει ψηλά δηλαδή, όπως συνέβη π.χ. με τον ΟΦΗ. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σε διάφορες συζητήσεις που κάναμε με τους Λουξεμβούργιους δημοσιογράφους, έδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα της Κρήτης έβαλε χοντρά ζόρια στον Ολυμπιακό στο πρώτο 45λεπτο.

Από εκεί και πέρα όμως παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα διέρρευσαν από την πλευρά της Ντουντελάνζ. Ο Ντίνο Τοπμέλερ έχει ως δόγμα το “οι νίκες έρχονται από την άμυνα...”.

Είναι λογικό λοιπόν σήμερα να επιχειρήσει να “ατσαλώσει” τα μετόπισθεν και στη συνέχεια να επιχειρήσει με κάποιες αντεπιθέσεις να πιάσει τον Ολυμπιακό στον ύπνο.

Στην Ντουντελάνζ (παίζει 4-2-3-1) έχουν να καυχιούνται για το δίδυμο στα χαφ που αποτελείται από τον Κρούσκα και τον διεθνή Αγκολέζο Σέλβιο Κρουζ. Τα αποκαλούν “σκυλιά” και πώς είναι η μεγάλη δύναμη της Ντουντελάνζ στο ανασταλτικό κομμάτι.

Επίσης οι Σνελ και Πρεμπέ που θα είναι απόψε οι δύο στόπερ, έχουν βγάλει εκτός ενδεκάδας εδώ και πολύ καιρό τον Μπίσεβατς που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έγιναν κάτοικοι Λουξεμβούργου. Ποντάρουν λοιπόν πολλά στην αμυντική συμπεριφορά που θα έχει η Ντουντελάνζ από τον άξονά της.

Για τις πτέρυγές της εκφράζονται κάποιες αμφιβολίες, αφού ούτε ο Ζορντανόφ από δεξιά, ούτε ο Ελ Χριτί από αριστερά είναι και τόσο καλοί ανασταλτικά.