Ολυμπιακός: Προπόνηση στο γήπεδο της Φράιμπουργκ και προσαρμογή στον παγετό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συναντήσουν παγετό στο Φράιμπουργκ και θα πάρουν μία πρώτη γεύση από τις πολικές καιρικές συνθήκες στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (29/11).

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο γήπεδο της Φράιμπουργκ και προσαρμογή στον παγετό

Δεν θα γίνει η τελευταία προπόνηση στον Ρέντη ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (30/11). Αν και είχε ακουστεί ότι μπορεί να μην γινόταν προπόνηση στη Γερμανία, τελικά οι Πειραιώτες θα πάρουν το βράδυ της Τετάρτης (29/11) μία πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ναι μεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο περσινό 1-1 του «Stadion Am Wolfswinkel» και γνωρίζουν τα... κατατόπια, αλλά υπάρχουν κι αρκετοί που δεν ξέρουν το γήπεδο. Το σημαντικότερο όμως είναι να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον παγετό που τους περιμένει.

Η θερμοκρασία αναμένεται να είναι υπό το μηδέν την ώρα του αγώνα την Πέμπτη (30/11, 19:45) και υπάρχουν εκτιμήσεις από την τοπική μετεωρολογική υπηρεσία ακόμη και για χιονόπτωση!

Οπότε, επιβαλλόταν να γίνει η προπόνηση στο γήπεδο της Φράιμπουργκ, έτσι ώστε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και στις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (29/11):

12:45: Προπόνηση της Φράιμπουργκ στο γήπεδο δίπλα από το Stadion Am Wolfswinkel.

15:30: Συνέντευξη Τύπου της Φράιμπουργκ στο Stadion Am Wolfswinkel.

19:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο Stadion Am Wolfswinkel. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Στέφανο Γιόβετιτς.

20:00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Stadion Am Wolfswinkel.