Το μεγάλο στοίχημα και η επανεκκίνηση του Ολυμπιακού

Στο Λουξεμβούργο οι Πειραιώτες θέλουν να σβήσουν τα άσχημα αποτελέσματα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Το κλίμα που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους».

Το μεγάλο στοίχημα και η επανεκκίνηση του Ολυμπιακού

Το ματς με τη Ντουντελάνζ είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό και ειδικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Οι Πειραιώτες εκτός αυτών θέλουν τη νίκη πάση θυσία προκειμένου να μείνουν ζωντανοί και στον όμιλο του Europa League.

Μη ξεχνάμε πως στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τη νέα χρόνια, ενώ θέλουν να μαζέψουν βαθμούς. Δεν θέλουν να έχουν στο ενεργητικό τους ακόμα μία χρονιά με χαμηλή συγκομιδή, αφού ήδη υπάρχει η περσινή.

Το κλίμα που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι είναι πως «πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι οπωσδήποτε για να γυρίσουμε και το κλίμα». Αυτό λένε μεταξύ τους οι Πειραιώτες και δηλώνουν αποφασισμένοι να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

Φυσικά όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης γιατί εκεί είναι ο καθρέπτης. Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά ότι το καλύτερο γιατρικό είναι οι νίκες. Μέσα από αυτές θα επανέλθει η ηρεμία στον σύλλογο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν πάρα πολύ και έχει ξεπεράσει τα όρια ενός απλού ματς που θα δώσει τρεις βαθμούς στον όμιλο του Europa League. Για τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα να πάρουν αυτό το ματς.