Τοπμέλερ: «Περιμένω πολλές αλλαγές από τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ μίλησε με σεβασμό για τους Πειραιώτες και στάθηκε επίσης στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Τοπμέλερ: «Περιμένω πολλές αλλαγές από τον Ολυμπιακό»

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλέξης Βιρβίλης

Μπορεί στο μυαλό του ο περισσότερος κόσμος να έχει ότι η Ντουντελάνζ είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά τα πρώτα της παιχνίδια έχουν δείξει το εντελώς αντίθετο. Η ομάδα του Λουξεμβούργου έβαλε δύσκολα τόσο σε Μίλαν όσο και σε Μπέτις και ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Πειραιώτες και παράλληλα έδειξε πως τους έχει διαβάσει πολύ καλά. Γνώριζε για την απουσία του Φορτούνη από το ματς με τον ΟΦΗ και τόνισε πως το ματς της Πέμπτης θέλει πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ντίνο Τοπμέλερ στη συνέντευξη Τύπου…

Η ομάδα σας έχει δώσει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Θα είναι έτοιμη;

Πολλοί παίκτες δεν είναι και τόσο έτοιμοι για το αυριανό (σημερινό) παιχνίδι.

Ένα καλό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό για την ομάδα σας;

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί πάνω-κάτω ξέρουμε τι προσδοκίες έχει ο Ολυμπιακός και τι η Ντουντελάνζ. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη, ακόμη και στη φετινή σεζόν, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να δώσουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία και περιμένουμε έναν πολύ δυνατό Ολυμπιακό.

Θα κάνετε κάποια αλλαγή στον τερματοφύλακα;

Έχουμε δύο έτοιμους γκολκίπερς για να παίξουν. Ο καινούριος μας τερματοφύλακας έχει αποδείξει τι είναι. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτη στα δοκάρια, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε πριν από τη σέντρα. Έως τώρα δεν έχω αποφασίσει τίποτα.

Τι περιμένετε από τον Ολυμπιακό αύριο; Πώς περιμένετε να παίξει;

Περιμένω πολλές αλλαγές από τον Ολυμπιακό, έχασε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Παίζουν 4-2-3-1. Έχει πολλούς καλούς παίκτες και με καλή τεχνική. Ο αρχηγός τους, ο Φορτούνης έλειπε από το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ και νομίζω ότι θα παίξει. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί αρκετά καλή φυσική κατάσταση και να είσαι συγκεντρωμένος στο 100%.

Είχατε κάνει πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι. Βλέπετε βελτίωση σε σχέση με την περσινή χρονιά;

Έχουμε αναλύσει τα τελευταία παιχνίδια μας στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα, αλλά είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα παιχνίδια που δώσαμε φέτος με αυτά που δώσαμε πέρσι.

Ο Τουρπέλ και ο Σινανί θα είναι έτοιμοι;

Είναι σε καλή κατάσταση και σε καλό φεγγάρι ο Τουρπέλ. Στο προηγούμενο ματς είχε ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά και ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι εντάξει και θα παίξει. Όσο για τον Σινανί είναι τραυματίας και θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως δεν ξεκινήσει. Ίσως τον βάλουμε στο δεύτερο ημίχρονο.