Ο Μαρτίνς έδειξε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε τις σκέψεις του για τους έντεκα που θα ξεκινήσει.

Ο Μαρτίνς έδειξε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλέξης Βιρβίλης

Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με την ομάδα του Λουξεμβούργου έδειξε τις προθέσεις του.

Στη δοκιμή που έκανε στο «Ζοσί Μπαρτέλ» ο 48χρονος τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στη Ντουντελάνζ. Συγκεκριμένα ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι με τη Μίλαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης και αριστερά ο Κούτρης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Βούκοβιτς, Σισέ.

Στα χαφ η επιστροφή του Μπουχαλάκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά από τρία ματς απουσίας, αφού αυτόν είχε στους βασικούς ο Μαρτίνς. Δίπλα του αναμένεται να ξεκινήσει ο Καμαρά. Αν κρίνουμε απ’ όσα δοκίμασε στο Λουξεμβούργο ο Αφρικανός πήρε προβάδισμα έναντι του Νάτχο που είχε δοκιμάσει την Τρίτη στον Ρέντη.

Για την επίθεση τα πράγματα είναι δεδομένα. Λάζαρο, Ποντένσε είχε στα άκρα ο Μαρτίνς και τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή την ενδεκάδα θα παρατάξει κόντρα στη Ντουντελάνζ.