Παραμένουν ψύχραιμοι στη Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει αποτελέσματα ανισορροπίας φέτος, αλλά ο Κρίστιαν Στράιχ ξέρει να κρατά τον έλεγχο και περιμένει αντίδραση με τον Ολυμπιακό. 

Παραμένουν ψύχραιμοι στη Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού

Η Φράιμπουργκ παραχώρησε ισοπαλία στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga και παραμένει πίσω στη βαθμολογία, δείχνοντας τη γνωστή ανισορροπία σε αποτελέσματα που έχει σε όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Το 1-1 με την Άουγκσμπουργκ ήρθε μετά την ήττα με 3-1 από τη Λειψία, αλλά στο αμέσως προηγούμενο ματς (μετά και αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο Γερμανίας) η Φράιμπουργκ είχε συντρίψει με 5-0 την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Κρίστιαν Στράιχ, μόνιμος προπονητής της γερμανικής ομάδας, δήλωσε ότι περίμενε καλύτερη αποτελεσματικότητα σε ένα παιχνίδι που είδε την ομάδα του να προσπαθεί. Και πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψει στις νίκες στην Bundesliga αλλά τώρα στρέφει την προσοχή στο ματς της Πέμπτης (30/11) με τον Ολυμπιακό.

Εκεί όπου η Φράιμπουργκ θα επιδιώξει τη νίκη για τον στόχο της πρώτης θέσης στον όμιλο (ξεπερνώντας τη Γουέστ Χαμ) και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League. Έχοντας βέβαια και στο μυαλό της ότι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει οριστικά τη δεύτερη θέση του γκρουπ, ειδικά εάν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο ματς της Φράιμπουργκ το είδε συνεργάτης του Μαρτίνεθ και θα γίνει πλήρης ανάλυση από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας.