Νίκολιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι κατά 40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ»

Τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ εξήρε ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/10) ενόψει του αυριανού (25/10, 22:00) αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Νίκολιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι κατά 40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ»

Στις δυσκολίες της αυριανής (25/10, 22:00) συνάντησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του 12ου Ομίλου του Europa League στάθηκε ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (24/10).

Μάλιστα, ο Σέρβος κόουτς δεν δίστασε να κάνει σύγκριση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, την οποία επίσης είχε αντιμετωπίσει νωρίτερα στη σεζόν για τα πλέι οφ του Champions League, υποστηρίζοντας πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς:

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ με την ομάδα μου. Δεν ήρθαμε εδώ ως... ντεκόρ. Ήρθαμε να αγωνιστούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια σταθήκαμε καλά. Θεωρώ ότι στο Λονδίνο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θέλουμε να τα πάμε καλά. Είναι καθοριστικά παιχνίδια αυτά με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι περίπου 30-40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ».

Για το αν νιώθει οικεία λόγω της Παρτιζάν: «Όλοι ξέρουν την σύνδεση των δύο ομάδων, η οποία πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται. Έχω κάνει φίλους εδώ. Πριν από 2-3χρόνια παίξαμε ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ και ήρθε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και μου ζητούσε την φανέλα της Παρτιζάν. Του την έδωσα και μετά μου έδωσε την δική του, που είχε πάνω ΠΑΟΚ και Παρτιζάν και έτσι προέκυψαν αυτές οι φωτογραφίες».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ έχει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης, όπως είναι και ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ, αλλά αύριο θα κερδίσει η ομάδα που θα δείξει καλύτερη λειτουργία σαν σύνολο. Εμείς έχουμε αποκτήσει εμπειρία και θα υπερβάλουμε εαυτόν».