Σισέ: «Είμαστε Ολυμπιακός, κοιτάμε μπροστά»

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Σενεγαλέζος στόπερ μίλησε για τα άσχημα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Σισέ: «Είμαστε Ολυμπιακός, κοιτάμε μπροστά»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ντουντελάνζ εκπροσώπησε ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, μάλιστα αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης της Πέμπτης για το Europa League.

Ο Παπέ Σισέ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΟΦΗ επισημαίνοντας: «Το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής πρέπει να το αφήσουμε πίσω, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να επανέλθουμε στις νίκες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση επισημαίνοντας: «Πραγματικά, όπως είπατε, έκανα καλές εμφανίσεις με την εθνική μου ομάδα, αλλά όλα οφείλονται στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε στο να γίνομαι καλύτερος».

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Παπέ Σισέ...

Προέρχεσαι από καλές εμφανίσεις με την Εθνική σου ομάδα. Πώς περιμένεις το αυριανό παιχνίδι;

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εκανα καλές εμφανίσεις, αλλά όλο αυτό οφείλεται στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και το οφείλω στον Ολυμπιακό. Για το αυριανό παιχνίδι ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη.

Καταλάβατε τι ακριβώς συνέβη στις μέρες που προηγήθηκαν; Είστε αποφασισμένοι για αυτή την αλλαγή;

Γνωρίζω πολύ καλά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Το ότι μείναμε στον Ρέντη μάς έδωσε την ευκαιρία να ενωθούμε ακόμα πιο πολύ. Ήταν μία κακιά στιγμή, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πάντα ο στόχος μας είναι οι βαθμοί. Πρέπει να δείξουμε ότι καταλάβαμε τι συνέβη στον Ολυμπακό και θα πρέπει να το αλλάξουμε.