Χτυπάνε καμπανάκια στον Ολυμπιακό από το Λουξεμβούργο

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ. Τι λένε άνθρωποι του ποδοσφαίρου της χώρας για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Χτυπάνε καμπανάκια στον Ολυμπιακό από το Λουξεμβούργο

Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ είναι εύκολη υπόθεση είναι βαθιά νυχτωμένος. Είναι ματς με αρκετές δυσκολίες και μία πολύ μεγάλη παγίδα για τον Ολυμπιακό. Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» έχει δυσκολέψει πολύ τόσο τη Μίλαν όσο και τη Μπέτις. Επομένως κακώς θεωρείται εύκολη υπόθεση η αναμέτρηση της Πέμπτης.

Εκείνο που καταλαβαίνει κανείς και από το κλίμα που υπάρχει σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη Ντουντελάνζ είναι πως πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα σε ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου φιλοξενούνται δηλώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου οι οποίοι δίνουν ένα στίγμα για το κλίμα που υπάρχει.

Ο Πολ Φίλιπ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναλύει για το ματς της Πέμπτης: «Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί η ομάδα άλλαξε όλη σε σχέση με πέρσι. Δεν μπορεί μία ομάδα με τόσες αλλαγές να έχει αυτοματισμούς. Σκοράρει λίγα γκολ και αυτό συμβαίνει ακόμα και με πιο αδύναμους αντιπάλους στη χώρα της. Εάν η Ντουντελάνζ είναι πειθαρχημένη εναντίον του Ολυμπιακού έχει πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γκάι Χέλερς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του επισημαίνει: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα κόντρα στην οποία η Ντουντελάνζ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει την ίδια συγκέντρωση όπως και σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Για τη Ντουντελάνζ δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει γρήγορα, αλλά να αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια της κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Ο διεθνής αμυντικός, Ματίας Γιανίς είναι αισιόδοξος και επίσης από την πλευρά του χτυπάει καμπανάκι. «Η Ντουντελάνζ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και η Ντουντελάνζ δείχνει πως μπορεί να πάρει κάτι καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γίνεται αντιληπτό και από τις παραπάνω δηλώσει πως δεν θα είναι τίποτα εύκολο για τον Ολυμπιακό. Είναι ματς που χρειάζεται τεράστια προσοχή προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να καταφέρει να φύγει με το «διπλό».