Μνημειώδης ανακοίνωση: Οι οδηγίες της Ντουντελάνζ προς τους φιλάθλους

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η διοίκηση της Ντουντελάνζ εξέδωσε ανακοίνωση-οδηγία για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μνημειώδης ανακοίνωση: Οι οδηγίες της Ντουντελάνζ  προς τους φιλάθλους

Η Ντουντελάνζ υποδέχεται αύριο (25/10, 19.55) τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η διοίκησή της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συστήνει στους φιλάθλους της πως να συμπεριφερθούν στις εξέδρες.

Αυτό συνηθίζεται από όλες τις ομάδες παραμονές σημαντικών αγώνων τους. Η ανακοίνωση όμως της Ντουντελάνζ ξεχωρίζει από τον τρόπο που διατυπώνεται...

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Πληροφορίες στους θεατές μας

Οι Θύρες του σταδίου «josy barthel» θα ανοίξουν στις 17.15

Ο Κανονισμός της UEFA απαιτεί την αρίθμηση όλων των θέσεων: παρακαλώ σεβαστείτε αυτήν την αρίθμηση και ακολουθήστε τις οδηγίες των αξιωματικών ασφαλείας.

Για να αποφύγουμε τα περιττά πρόστιμα ζητούμε από τους θεατές να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι και στο ημίχρονο.

Οι γονείς και οι συνοδοί είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους. Ζητούμε από τους θεατές να δείξουν fair play στον αντίπαλο, τους φιλάθλους του και την επίσημη αντιπροσωπεία του.

Ζητούμε από τους θεατές να μη φέρουν στερεά αντικείμενα (κοντάρια σημαίας, ομπρέλες, ραβδιά), καθώς και σπρέι και πυροτεχνήματα.

Η Ντουντελάνζ σας ευχαριστεί για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.