Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει στην αποστολή του Τσιμίκα και Μεριά

Οι δύο ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στην Κρήτη δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τη Ντουντελάνζ.

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει στην αποστολή του Τσιμίκα και Μεριά

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που καλείται την Πέμπτη να κάνει το διπλό στο Λουξεμβούργο κόντρα στη Ντουντελάνζ προκειμένου να μείνει ζωντανός στον όμιλο του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τη Ντουντελάνζ.

Στο αεροπλάνο για το Λουξεμβούργο δεν θα μπουν οι Γιασίν Μεριά και Κώστας Τσιμίκας. Δύο ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως ο αποκλεισμός τους δεν έχει σχέση με την ήττα από τους Κρητικούς.

Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι σαν σιωπηρή τιμωρία. Για τον Κώστα Τσιμίκα υπήρχε το δίλημμα αν πρέπει να παίξει στο ματς με τον ΟΦΗ ή όχι. Τελικά αγωνίστηκε και είναι γεγονός πως έδειξε κουρασμένος. Ο «Τσίμι» προερχόταν και από τα ματς της Εθνικής και είχε ανάγκη από ανάσες. Ήταν σίγουρο ότι είτε με τον ΟΦΗ, είτε με τη Ντουντελάνζ θα έπαιρνε ανάσες. Έτσι ο κόουτς επέλεξε να τον ξεκουράσει στο ματς του Europa League.

Ο Τυνήσιος από την πλευρά του επίσης είχε ανάγκη από ανάσες. Και αυτός έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Θυμίζουμε πως με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνς δεν είχε πάρει στην αποστολή τον Βούκοβιτς, για να τον ξεκουράσει και συνεχίζει αυτό το κυκλικό ροτέισον στους στόπερ.