Αναθεώρηση Μαρτίνς για τα πρόσωπα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε… σοφότερος στο Ηράκλειο και σίγουρα ενόψει των αγώνων σε Ευρώπη και Ελλάδα θα δει κάποια πράγματα διαφορετικά ως προς τη στελέχωση της ενδεκάδας.

Αναθεώρηση Μαρτίνς για τα πρόσωπα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Δεν τον έχουν ξαναδεί τον Πέδρο Μαρτίνς οι συνεργάτες του και οι αναπληρωματικοί σε τέτοια κατάσταση, όπως τον είδαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο «Γεντί Κουλέ».

Και η αλήθεια είναι πώς κάποια πράγματα έχει αρχίσει και τα αναθεωρεί στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός. Πράγματα που αφορούν την ενδεκάδα…

Απ’ ό,τι δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, ο Μαρτίνς έχει εκνευριστεί με κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υποτίμησαν τον ΟΦΗ και έπαιξαν με μία νοοτροπία που δεν αρμόζει σε παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν αναφερόμαστε στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έδωσε «μάχη» στον Ρέντη για να κερδίσει θέση βασικού. Είναι διαφορετικό ένας ποδοσφαιριστής να έχει τη θέληση, αλλά όχι τις δυνάμεις να βοηθήσει και διαφορετικό ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται με… τουπέ.

Ο Μαρτίνς το είπε και στην ανάλυση που έκανε στους παίκτες του στο βίντεο ότι η νοοτροπία ορισμένων τον εξόργισε. Το παραδέχτηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι «δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που θέλουμε, κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον ΟΦΗ και τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Τι σημαίνουν όλα αυτά που σας περιγράφουμε παραπάνω; Ότι φαίνεται πώς από το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ κιόλας την Πέμπτη (25/10, 19.55), ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρχίσει να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα.

Έγινε… σοφότερος στο Ηράκλειο. Σίγουρα περιμένει οι παίκτες του να «απαντήσουν» άμεσα, ακόμα και μέσω της προπόνησης του Ρέντη, αλλά είναι πολύ πιθανό στο Λουξεμβούργο να δούμε κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα που πριν από το ματς με τον ΟΦΗ θα αποτελούσαν έκπληξη…