Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός: Ο Πακετά τα έκανε... όλα

Μεγαλειώδη εμφάνιση έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό ο μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά. Από... κοντά και ο Γουόρντ-Πράους.

Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός: Ο Πακετά τα έκανε... όλα

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σκληρά στο Λονδίνο αλλά εν τέλει λύγισε από το γκολ του Λούκας Πακετά στο 73' και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

To γκολ αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό που έκανε ο 26χρονος Βραζιλιάνος απέναντι στους Πειραιώτες αφού ήταν ξεκάθαρα ο πρωταγωνιστής του ματς, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί που σημείωσε.

Συγκεκριμένα, ο Πακετά ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες επαφές με την μπάλα (88), με τις περισσότερες πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου (28), ο παίκτης που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες (13), που κουβάλησε την μπάλα περισσότερες φορές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου (13) ενώ είχε και τα περισσότερα κερδισμένα τάκλιν (5).

Την ίδια ώρα, σπουδαίο ματς για τα Σφυριά έκανε και ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στο μοναδικό γκολ, ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ. Ο πρώην μέσος της Σαουθάμπτον έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες (18) αλλά και τα περισσότερα γκολ (4) φέτος στο Europa League.

Αναφορικά με το χθεσινό (9/11) ματς, ο Γουόρντ-Πράουζ δημιούργησε 7 ευκαιρίες απέναντι στον Ολυμπιακό, επίδοση κορυφαία σε σχέση με κάθε παίκτη σε ένα μόνο παιχνίδι και στις 3 ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.