Ολυμπιακός: Έχει σφυγμό και έβγαλε αντίδραση

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον σεβασμό της Γουέστ Χαμ που τον φοβήθηκε στο φινάλε, αλλά το θετικό που κρατάει είναι ότι έβγαλε αντίδραση μετά τον εφιάλτη της Κυριακής.

Ολυμπιακός: Έχει σφυγμό και έβγαλε αντίδραση

Λίγες ημέρες μετά τη σκληρή ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός κλήθηκε να παίξει στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ μία ομάδα με τρομερή ποιότητα. Θα περίμενε κανείς να δει μία ομάδα που ακόμα θα μάζευε τα συντρίμμια της απ' όσα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ.

Αυτό που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του London Stadium ήταν ένα σύνολο που είχε αφήσει πίσω του την κακή βραδιά, είχε προχωρήσει παρακάτω και παρουσιάστηκε σοβαρό για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο υψηλού επίπεδου. Τουλάχιστον σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός τα κατάφερε καλά και έδειξε ότι ως ομάδα απορρόφησε τους κραδασμούς της βαριάς ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη στο καθαρά αγωνιστικό ο Ολυμπιακός πάλεψε πολύ και με όλες του τις δυνάμεις αλλά αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το δημιουργικό κομμάτι. Το ότι τελείωσε το ματς χωρίς τελική προσπάθεια στην εστία δεν είναι και τόσο ωραίο, αλλά από την άλλη είχε απέναντι του έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ μετά το 1-0 έδειξαν ότι τον υπολόγιζαν και τον φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον στην Ευρώπη έχει κερδίσει τον σεβασμό μέσα από τις εμφανίσεις του.

Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από εδώ και στο εξής εκτός από το να διεκδικήσει κάτι καλό στη Γερμανία και φυσικά να πάρει την τρίτη θέση και να συνεχίσει στην Ευρώπη.