Μόγιες: «Χαρούμενος με το αποτέλεσμα κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα από μας»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη (1-0) της Γουέστ Χαμ επί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League εξέφρασε ο προπονητής των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγιες.

Μόγιες: «Χαρούμενος με το αποτέλεσμα κόντρα σε μια πιο έμπειρη ομάδα από μας»

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, από το τρίποντο που εξασφάλισε η ομάδα του με τη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0) στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Σε δηλώσεις του στο «TNT Sports» είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Άλλωστε, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά και πιο έμπειρη στην Ευρώπη απ’ ότι είμαστε εμείς.

Θεωρώ ότι στο παιχνίδι εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να φτάσουμε στο γκολ, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας. Προς το τέλος ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ελέγξαμε το παιχνίδι.

Ήμασταν απογοητευμένοι μετά το παιχνίδι στην Αθήνα και θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. O Πακετά πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ».