Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ με σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Στη φάση του γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αλλά έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση. Όποια φάση δημιούργησαν οι Άγγλοι σταματούσε πάνω του.

ΡΟΝΤΙΝΕΙ

Έχει χάσει την ευκαιρία του 88' που μπήκε ωραία στην περιοχή της Γουέστ Χαμ και σούταρε με το αριστερό. Είχε δύσκολο έργο απέναντι σε απαιτητικούς επιθετικούς.

ΠΟΡΟΖΟ

Έχει κερδίσει πολλές μονομαχίες, ενώ παίρνει την κεφαλιά και στη φάση που ο Μαντί Καμαρά είχε το δοκάρι και ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση.

ΡΕΤΣΟΣ

Αρκετά σωστές οι τοποθετήσεις του πάλεψε πολύ με τον Μπόουεν τον οποίο κυνηγούσε παντού.

ΟΡΤΕΓΚΑ

Από ένα σημείο και μετά είχε αρχίσει να κάνει εύκολα λάθη. Κάπως έτσι στο 73' δεν τραβήχτηκε, κάλυψε τον Πακετά και έγινε το 1-0 από τη Γουέστ Χαμ. Σε γενικές γραμμές, όμως, έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι.

ΚΑΜΑΡΑ

Άγγιξε την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Γουέστ Χαμ. Και αυτός έχει δώσει πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή για να… αναχαιτίσει τα ατού της Γουέστ Χαμ, αλλά ίσως ένα θέμα που είχε ήταν στις μεταβιβάσεις του.

EΣΕ

Τη γνωστή του αθόρυβη δουλειά έκανε στη μεσαία γραμμή. Σοβαρό ματς με σωστές τοποθετήσεις και διατηρώντας κοντά τις γραμμές. Πάρα πολύ καλό ματς από τον Αργεντινό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει τρέξει πολύ και έχει καλύψει χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε πολύ μπάλα στα πόδια του, αλλά έχει κάνει αρκετή δουλειά με τα τρεξίματα του που ήταν απαραίτητα σε ένα τόσο απαιτητικό ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Έχει δώσε πολλές μάχες και ακόμα και στο πρώτο μέρος που η ομάδα του δεν έπαιζε επιθετικά ήταν ίσως ο μοναδικός που πάλευε για να βγάλει τον Ολυμπιακό από μισό του γήπεδο. Από δικά του πόδια ξεκίνησε και η φάση που κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Έχει χάσει την ευκαιρία του 35' διότι δεν βρήκε τη μπάλα καλά για να σκοράρει. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά επί της ουσίας δεν έδωσε σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ

Δεν μπόρεσε να απειλήσει, αλλά σε αυτό δεν ευθύνεται ο ίδιος, αφού ο Ολυμπιακός περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Έχει δώσει όμως πολλές μάχες, έχει πιέσει και έχει κερδίσει μπάλες, ενώ είναι η σημαντική η συνεισφορά του στη φάση του 35' με τον Ποντένσε, αφού με ωραία κίνηση τράβηξε πάνω του την άμυνα.

ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ πέρασαν στο παιχνίδι οι Μασούρας, Σκάρπα και Μπιέλ μετά το 1-0, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά. Ο Ελ Κααμπί μπήκε στο 56' αντί του Γιόβετιτς και επίσης δεν τον ένιωσε η άμυνα της Γουέστ Χαμ.