Ολυμπιακός: Υπάρχει λόγος στη Γουέστ Χαμ που δεν θέλουν να παίξει ο Γιόβετιτς

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ:  O Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει τον Στέφαν Γιόβετιτς για το αρχικό σχήμα, αλλά στη Γουέστ Χαμ ελπίζουν να μην τον δουν βασικό στο «London Stadium».

Ολυμπιακός: Υπάρχει λόγος στη Γουέστ Χαμ που δεν θέλουν να παίξει ο Γιόβετιτς

Οι Άγγλοι δίνουν μεγάλη σημασία στο κομμάτι της παράδοσης. Είναι λάτρεις των αριθμών, των στατιστικών και των αναμετρήσεων που έχουν δοθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να φτιάχνουν διάφορα σενάρια και ιστορίες για τα ματς που ακολουθούν.

Για παράδειγμα, οι ρεπόρτερ της Γουέστ Χαμ έχουν... οργιάσει το τελευταίο διήμερο σχετικά με τον Στέφαν Γιόβετιτς από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον ετοιμάζει για βασικό στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «London Stadium» (9/11, 22.00).

O Μαυροβούνιος έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι. Σε τρία παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ήττα. Οι δε νίκες είναι εμφατικές, 3-1 για το πρωτάθλημα και 3-0 για το Λιγκ Καπ την ίδια σεζόν (2013-14).

Η ήττα ήταν με 1-2 τη σεζόν 2014-15. Σίγουρα η προ οκταετίας Γουέστ Χαμ δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή, καθώς τότε δεν πάλευε για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις παραδόσεις και ειδικά όταν γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω, αλλά οι Άγγλοι ασχολούνται πολύ με αυτά. Για αυτό το λόγο θεωρούν ό,τι χειρότερο για τη Γουέστ Χαμ να ξεκινήσει ο Μαυροβούνιος αντί του Ελ Κααμπί.

Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους ότι ο Γιόβετιτς έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στο αποψινό ματς.