Ροντινέι: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη Γουέστ Χαμ»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ: Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ παραχώρησε ο Ροντινέι.

Ροντινέι: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τη Γουέστ Χαμ»

Από τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τους ομίλους του Europa League (9/11, 22:00) μίλησε ο Ροντινέι.

Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω ό,τι έγινε με τον ΠΑΟΚ και να μπει με συγκέντρωση στο ματς στην Αγγλία. Επιπλέον αναφέρθηκε στο κομμάτι τις τακτικής λέγοντας πως η ομάδα του Ολυμπιακού έχει δουλέψει πολύ για αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την Κυριακή έως και σήμερα, είπατε πολλά πράγματα μεταξύ σας οι παίκτες, αλλά και μεταξύ εσάς και του προπονητή. Τώρα το συναίσθημα που κυριαρχεί ποιο είναι; Συναίσθημα θυμού, συναίσθημα ότι πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός;

Ξέρουμε πραγματικά ότι η βραδιά εκείνη ήταν πολύ άσχημη για την ομάδα μας. Ξέρουμε ότι ήταν πάρα πολύ κακό το παιχνίδι εκ μέρους μας. Όμως έχουν περάσει μέρες και έχουμε συγκεντρωθεί στο ματς που ακολουθεί με τη Γουέστ Χαμ. Είναι μία τελείως διαφορετική διοργάνωση. Ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε το ματς και σκεφτόμαστε όλοι το αυριανό (αποψινό). Συζητήσαμε τα λάθη και ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτή η βραδιά. Παίζουμε τώρα με τη Γουέστ Χαμ και θέλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον στόχο.

Ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο για να πάρει μία έξτρα ώθηση ως σύνολο;

Πραγματικά πρόκειται για ένα σημαντικό ματς για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ότι είνα αυτό που πρέπει να κάνουμε. Εχουμε δουλέψει πολύ. Είναι όμορφο παιχνίδι, μία όμορφη διοργάνωση, μία όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε μέσα στο παιχνίδι να δείξουμε όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Έχουμε μιλήσει. Όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα μιλάμε καθημερινά με τον προπονητή και ξέρουμε τι θα κάνουμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του ματς και να βγάλουμε στο χορτάρι όλα όσα δουλέψαμε.