Μουκουντί: «Εκεί που οι άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε, έχουμε αποδείξει το αντίθετο»

Οι δηλώσεις του Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ για τον αυριανό (09/11, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena» για το Europa League.

Μουκουντί: «Εκεί που οι άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε, έχουμε αποδείξει το αντίθετο»

Ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αυριανή (09/11, 22:00) μάχη της ομάδας του με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena», για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει στην «OPAP Arena» στην Ευρώπη: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει επιπλέον πίεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα παίξουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Ξέρουμε την ποιότητα της Μαρσέιγ και έχουμε την εμπειρία εναντίον τους. Ο Αλμέιδα έχει χτίσει το πλάνο του και με βάση αυτό θα κινηθούμε».

Για τη βοήθεια των οπαδών της ΑΕΚ: «Ξέρουμε την ποιότητα των οπαδών και την ποιότητα της ομάδας. Είδαμε την επίδραση του κόσμου ειδικά κόντρα στην Ντιναμό. Στη Μασσαλία πήγαν κάποια πράγματα υπέρ της Μαρσέιγ. Υπήρξαν πράγματα που μας δυσκόλεψαν. Στο ποδόσφαιρο πάντα συμβαίνουν λάθη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να φτάσουν εκεί που θέλουμε».

Για την απουσία του Ρονζιέ κι αν αλλάζει τα πλάνα της ΑΕΚ: «Όχι. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα προσπαθήσουμε να υπηρετήσουμε. Ο Ρονζιέ είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δεν αλλάζουν τα πλάνα μας».

Για το ότι είπαν κάποιοι για ένα ομοιογενές σύνολο και μια ισορροπημένη κατάσταση και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί: «Όπως το είπατε είναι ένα ομοιογενές σύνολο. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν ξέρω ποιο είναι τα φαβορί, αλλά ελπίζω να προκριθούμε».

Για το πού μπορεί να φτάσει η… επανάσταση της ΑΕΚ: «Είμαστε ένα γκρουπ. Προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε δείξει τη θέληση. Εκεί που πιστεύουν οι άλλοι ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε, έχουμε αποδείξει το αντίθετο. Είμαστε μια ομάδα με πάθος με αγάπη, που θέλει να το καλύτερο και θέλει πάντα να αποδεικνύει ότι μπορεί να επιστρέψει κάθε κατάσταση».