Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Λονδίνο που θα «δείξει» την ενδεκάδα ενόψει Γουέστ Χαμ

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το βράδυ της Τετάρτης (8/11, 21:00) αναμένεται να ανοίξει οριστικά τα χαρτιά του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία για την 4η αγωνιστική του Europa League (9/11, 22:00).

Ολυμπιακός: Η προπόνηση στο Λονδίνο που θα «δείξει» την ενδεκάδα ενόψει Γουέστ Χαμ

Δύσκολα θα δούμε εκπλήξεις από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ως προς το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (9/11, 22:00). Ακόμα και τον Γιώργο Μασούρα να δούμε στη θέση του Ντάνιελ Ποντένσε δεν θεωρείται έκπληξη, υπό την έννοια ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ καταπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ και δεν έδωσε το «κάτι παραπάνω».

Αντιθέτως, ο Μασούρας μπήκε με τον ΠΑΟΚ -σε ένα χρονικό σημείο βέβαια που τα πάντα είχαν κριθεί- είχε ένα γκολ, είχε άλλη μία καλή πάσα στον Φορτούνη και εν πολλοίς τον ένιωσε η άμυνα του «Δικεφάλου».

Ο Μαρτίνεθ δείχνει να προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-3-3. Το σχήμα δηλαδή που είχε παρατάξει και στο ματς του Φαλήρου απέναντι στους Λονδρέζους.

Σκοπεύει δηλαδή να πάει πάλι με Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο. Από εκεί και πέρα, οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη ή Πορόζο, Ορτέγκα, Φορτούνης και λογικά ο Γιόβετιτς αντί του Ελ Κααμπί θα συμπληρώσουν το παζλ της ενδεκάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιόβετιτς, είναι σαφές ότι ο Μαρτίνεθ δεν θέλει να βάλει μόνο έναν παίκτη που είναι... μανούλα σε τέτοια παιχνίδια, αλλά και έναν φορ που δεν είναι τόσο πολύ του «κουτιού», όπως ο Ελ Κααμπί. Ένας Ελ Κααμπί που κακά τα ψέματα διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Τα πάντα ως προς την ενδεκάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην βραδινή προπόνηση που θα γίνει στο «London Stadium» (8/11, 21:00).