Ολυμπιακός: Οι «απαντήσεις» στο Καραϊσκάκη και η εγρήγορση στο Λονδίνο με τις στατικές φάσεις

Η Γουέστ Χαμ είναι... μανούλα στο να εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει τις απαιτούμενες «απαντήσεις» στο Καραϊσκάκη και να επιδιώκει ανάλογο πρόσωπο και στο Λονδίνο (9/11, 22:00).

Ολυμπιακός: Οι «απαντήσεις» στο Καραϊσκάκη και η εγρήγορση στο Λονδίνο με τις στατικές φάσεις

Για τον Ολυμπιακό ήταν ένα μεγάλο «στοίχημα» να ανταποκριθεί στα πολύ καλά χτυπήματα της Γουέστ Χαμ στα κόρνερ και στα φάουλ. Μια χαρά τα πήγε στο Φάληρο, για να μην πούμε ότι πήρε άριστα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα έχουν εύκολη αποστολή στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ είναι «κίνδυνος - θάνατος» στις στατικές φάσεις και είναι ένας τομέας στον οποίο έχει «επενδύσει» και για την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/11, 22:00).

Είναι δεδομένο ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες θα έριξε αρκετή «μελέτη» στα στραβά της ομάδας του από το ματς του Καραϊσκάκη και θα εμφανίσει μία Γουέστ Χαμ που θα είναι πιο υποψιασμένη στο ματς του Λονδίνου.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σε μία μόνιμη εγρήγορση κατά τη διάρκεια του αγώνα και πολύ προσεκτικός ως προς τις αντιδράσεις τους απέναντι στα ψηλά κορμιά των «σφυριών».

Μην ξεχνάμε ότι όταν η Γουέστ Χαμ τα βρήκε σκούρα με την Μπάτσκα Τόπολα, αξιοποίησε τα πολύ καλά «στημένα» της για να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1. Το ίδιο έπραξε και στο διπλό που πήρε στο Φράιμπουργκ. Εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή της στις στατικές φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην προετοιμασία για τη Γουέστ Χαμ.