Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου με Φορτούνη στο Ηράκλειο

Ο Κώστας Φορτούνης παρουσίασε σημάδια κόπωσης κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τα οποία όμως δύσκολα θα του στερήσουν την παρουσία από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (30/10).

Ολυμπιακός: Εκτός απροόπτου με Φορτούνη στο Ηράκλειο

Ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Δευτέρα (30/10).

Ο αρχηγός των Πειραιωτών κάλυψε πολλά τετραγωνικά μέτρα απέναντι στους Λονδρέζους και ήταν λογικό προς το τέλος της αναμέτρησης να παρουσιάσει κάποια σημάδια κόπωσης.

Αντικαταστάθηκε λοιπόν στο τέλος, θα γίνει μία διαχείριση από πλευράς Μαρτίνεθ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για να πάρει φανέλα βασικού και στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στους Κρητικούς.

Σε γενικές γραμμές, ο Φορτούνης αποτέλεσε σημείο αναφοράς και στα αγγλικά ΜΜΕ με την γκολάρα που σημείωσε εναντίον της Γουέστ Χαμ και ήδη από την Παρασκευή (27/10) ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που πιέζουν τον Ντέιβιντ Μόγιες να βρει μία λύση για να τον εξουδετερώσει στον αγώνα των δύο ομάδων της 9ης Νοεμβρίου στο Λονδίνο.