Μαυροπάνος: «Δύσκολο ματς για τη Γουέστ Χαμ, χαίρομαι που θα ξαναπαίξω κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα τεθεί (26/10) αντιμέτωπος του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ για το Europa League και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αγγλικής ομάδας για την ιδιαιτερότητα αυτής της αναμέτρησης. 

Μαυροπάνος: «Δύσκολο ματς για τη Γουέστ Χαμ, χαίρομαι που θα ξαναπαίξω κόντρα στον Ολυμπιακό»

Όπως ήταν λογικό η Γουέστ Χαμ επέλεξε τον Έλληνα παίκτη της, τον Ντίνο Μαυροπάνο, να την εκπροσωπήσει στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (26/10) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League.

O διεθνής στόπερ θα αγωνιστεί σε μια αναμέτρηση σίγουρα ιδιαίτερη για τον ίδιο κόντρα σε έναν ελληνικό σύλλογο και τόνισε τη σημασία του αγώνα για τον ίδιο και τη νέα ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μαυροπάνου

«Είναι πολύ καλό το συναίσθημα να επιστρέφω στη χώρα μου και να παίξω απέναντι σε μία καλή ομάδα. Δεν ήμουν οπαδός κάποιας ομάδας γιατί ο πατέρας μου ήθελε μόνο να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο κι όχι να είμαστε με κάποια ομάδα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ με βοήθησε και ο Ντέιβιντ Μόγες τώρα στην επιστροφή μου.

Στο τελευταίο παιχνίδι έγιναν κάποια πράγματα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, αλλά στα διεθνή παιχνίδια δε συμβαίνουν αυτά και υπάρχει σεβασμός στους αντίπαλους.

Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι εντυπωσιακή και είναι καλό για εμάς που θα έχουμε κόσμο μαζί μας στο αυριανό ματς.

Ήταν στόχος μου να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι σημαντικό που ήρθα στην Γουέστ Χαμ».

Για τον Ολυμπιακό: «Έχουν πολύ καλούς παίκτες, στην επίθεση είναι πολύ καλοί και θα είναι ένα δύσκολο ματς για την Γουέστ Χαμ.

Πάντα ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή, σίγουρα το ύψος των παικτών παίζει ρόλο και θα είναι ένα στοιχείο του αγώνα οι στατικές φάσεις. Θα έχει σωματικές επαφές».

Για έναν αγώνα κόντρα σε ελληνική ομάδα, για την επιστροφή εναντίον του Ολυμπιακού και για την ήττα από την Άστον Βίλα: «Ήταν κακό αποτέλεσμα, αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς, Είναι καλό που παίζω στην Ελλάδα ξανά. Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική για αυτό το ματς, έχουμε συζητήσει και γι΄αυτό το παιχνίδι και είναι καλό που βρεθούμε αντίπαλοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το τελευταίο μου παιχνίδι πριν φύγω για την Αγγλία ήταν εδώ με τον Ολυμπιακό και είναι πράγματι ωραίο που θα ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο».