Τζούρισιτς: «Κοινή απόφαση όλων ό,τι έγινε στο ντέρμπι»

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεν, αλλά και για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τζούρισιτς: «Κοινή απόφαση όλων ό,τι έγινε στο ντέρμπι»

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρεν. Ο άσος των «πράσινων» μίλησε για το ματς με τους Γάλλους, αλλά και για όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά ο Φίλιπ Τζούρισιτς μίλησε:

Για το πολύ καλό ματς που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και το αν πρέπει να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις από αυτόν: «Ειλικρινά προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Πριν από τον αγώνα είχα πει θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο μου ματς. Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη γιατί όλη η ομάδα έκανε καλό ματς και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά οπουδήποτε. Αυτό που είναι για εμένα σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να είμαστε στην κορυφή».

Για το πώς έζησαν το γεγονός πως κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα ενός παίκτη στο προηγούμενο ματς και αν τους επηρεάζει ενόψει της συνέχειας: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Σταθήκαμε όλοι μαζί και ήταν κοινή απόφαση όλων ό,τι έγινε».

Για το αν το ματς με τη Ρεν έχει κοινά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτό κόντρα στη Μαρσέιγ: «Πάντοτε είναι δύσκολο να παίζεις με γαλλικές ομάδες. Οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα, εμείς πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε εμείς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας γύρω γύρω τους οπαδούς μας».

Για τη συνύπαρξη με τον Μπερνάρ, που παίζουν ίδια θέση: «Δεν βλέπουμε ως απειλή ο ένας τον άλλον και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει. Προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε όλοι και θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι».