Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ: Μαυροπάνος, έξι χρόνια μετά...

Η δεύτερη φορά του Ντίνου Μαυροπάνου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού πλησιάζει. Πάλι με αντίπαλο τον Φορτούνη, όπως το 2017 στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0. Τώρα πολύπειρος και με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ στα 25 του...

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ: Μαυροπάνος, έξι χρόνια μετά...

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα εκπροσωπήσει τους παίκτες της Γουέστ Χαμ στην αποψινή (25/10-20.45) συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Europa League (26/10-19.45).

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ετοιμάζεται να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο γήπεδο, έξι χρόνια μετά την παρθενική.

Τότε ήταν στόπερ σε τριάδα άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα στην ήττα της ομάδας του με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μάρκο Μάριν. Σε εκείνο το παιχνίδι (17/12/17) είχε αγωνιστεί βασικός για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης και οι δύο άσοι θα αναμετρηθούν ξανά σε άλλο πλέον επίπεδο.

Λίγες μέρες μετά από εκείνο το ματς ο Μαυροπάνος, στα 19 του χρόνια, είχε κάνει τη μεγάλη μεταγραφή στην Άρσεναλ και είχε ξεκινήσει τη σπουδαία διεθνή καριέρα του στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Νυρεμβέργη, Στουργκάρση και τώρα ξανά στην Premier League με την Γουέστ Χαμ).