Σισέ: «Προετοιμαστείτε για μεγάλη πίεση»!

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ρεν και προειδοποίησε τους συμπατριώτες του για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο

Σισέ: «Προετοιμαστείτε για μεγάλη πίεση»!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ προειδοποίησε τη Ρεν, για την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα βιώσει στη Λεωφόρο, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό!

Ο θρυλικός Γάλλος σέντερ φορ του «τριφυλλιού», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεν για τις αναμνήσεις του στην Ελλάδα και για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, τονίζοντας: «Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλη πίεση από την προθέρμανση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σισέ για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα:

Τι αναμνήσεις έχεις από τις δύο σεζόν σας στην Αθήνα; «Πέρασα υπέροχα. Η σχέση με τους φιλάθλους ήταν πολύ δυνατή. Πέτυχα πάνω από 50 γκολ κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί (55 σε 89 παιχνίδια). Όταν έφτασα εκεί, ο στόχος ήταν να κατακτήσουμε τίτλους, κάτι που καταφέραμε το 2010 κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας».

Υπήρχε μεγάλη πίεση όταν πήγες: «Όταν έρχεσαι με την ιδιότητα του σκόρερ, όταν η μεταγραφή είναι σημαντική και όταν είσαι Γάλλος διεθνής, η πίεση είναι προφανώς μεγάλη. Πρέπει να αποδείξεις γρήγορα την αξία σου, γιατί οι οπαδοί σε περιμένουν, έτσι είναι παντού. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, οπότε πρέπει να συνηθίσεις γρήγορα τη χώρα, την κουλτούρα και τους συμπαίκτες σου.

Δεν μου πήρε πολύ χρόνο για να ενσωματωθώ. Είχα μια μεγάλη υποδοχή στο αεροδρόμιο με αρκετές χιλιάδες οπαδούς. Όταν έφτασα, δεν είχα υπογράψει ακόμα. Ήρθα για να δω τον σύλλογο και τις εγκαταστάσεις και να δω αν μου αρέσει το έργο. Όταν είδα όλους αυτούς τους ανθρώπους, πήρα γρήγορα την απόφασή μου».