Ολυμπιακός: Τo timing της συνάντησης με τη Γουέστ Χαμ και το αναγκαστικό τέλος στα επιπόλαια λάθη

Η Γουέστ Χαμ θα έρθει στη χώρα μας με σκοπό να πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μία μάχη που δεν επιτρέπονται τα λάθη.

Ολυμπιακός: Τo timing της συνάντησης με τη Γουέστ Χαμ και το αναγκαστικό τέλος στα επιπόλαια λάθη

Ο Ολυμπιακός θα πετύχει τη Γουέστ Χαμ σε ένα timing που δεν θα ήθελε να τη συναντήσει.

Προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Μπέρμιγχαμ από την Άστον Βίλα και αναζητάει την επιστροφή στις νίκες. Συν τοις άλλοις οι Λονδρέζοι δεν έχουν κρύψει ότι επιθυμία τους είναι να κατακτήσουν φέτος το Europa League μετά την περσινή κατάκτηση του Europa Conference League.

Η Γουέστ Χαμ είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και ο στόχος της είναι να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατόν με την κορυφή.

Αυτό σημαίνει ότι κατεβαίνει στη χώρα μας με σκοπό να επιστρέψει στο Λονδίνο με το τρίποντο και όχι για να κάνει μία απλή... βόλτα στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συναντάει τη Γουέστ Χαμ την 3η αγωνιστική στο Καραϊσκάκη και την 4η αγωνιστική στο Λονδίνο, είναι μία συγκυρία που δεν την λες ευνοϊκή για τους Πειραιώτες. Αν ήταν τελευταία αγωνιστική, ίσως να κάναμε τώρα μία διαφορετική κουβέντα.

Τα «σφυριά» θα παραταχθούν στον Πειραιά με όλα τους τα «όπλα». Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ετοιμαστεί για μία μάχη, όπου τα λάθη πολύ απλά δεν επιτρέπονται.

Το γνωρίζουν φυσικά στον Ρέντη ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που πέρασε νικηφόρα από το Φράιμπουργκ, που σκοράρει σε κάθε ματς και που έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Για αυτό θα γίνουν τα απαραίτητα «φροντιστήρια» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα επιπόλαια λάθη. Και ειδικά τα λάθη που είδαμε στα ματς με τη Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα.